Støt bloggen

Hvis du kan lide at følge med, kan du støtte bloggen – helt gratis.

Jeg driver bloggen af lyst, men det kræver tid – og med et ønske om at bruge mere tid på bøgerne, kræver der også en indkomst. Du kan derfor støtte bloggen hver gang du køber bøger online ved at bruge nedenstående links.

Det koster ikke ekstra for dig, men giver mig mulighed for at bruge mere tid på bloggen og betyder utroligt meget.
På forhånd kæmpe tak!

Tales Premium

Grundet samarbejde med Tales Premium, har jeg en rabatkode, der giver jer 20% på hele medlemskabet. Brug koden ORD20, og få Tales Premium til 79 kr. i måneden – for hver oprettelse med koden, får jeg et mindre beløb.

Fordele ved Tales Premium:

  • Medlemspriser på bøger (og kulturoplevelser)
  • Fri fragt hver gang du handler
  • Ubegrænset adgang til lydbøger og e-bøger

Samarbejde med Ord om_

Jeg samarbejder gerne med relevante partnere, og tilbyder herunder blogindlæg på hjemmesiden, instaposts, -stories og -reels, samt lignende content.

Kontakt mig for yderligere dialog og aftaler på
ordomlitteratur@gmail.com

Anmeldelser

Jeg modtager gerne bøger både opfordret og uopfordret. For at være helt sikker på at få anmeldelse på bogen, kræver det dog en aftale om anmeldelse direkte med mig.

Kontakt mig på mail for aftale og adresse.
ordomlitteratur@gmail.com